Lost Grand Prix when I bought a new phone

Help on issues you run into with LapTimer; in case you have a question on how to use LapTimer, use the forum "Using LapTimer" instead
Post Reply
jross120@outlook.com
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 1
Joined: Tue Nov 06, 2018 2:30 am

Lost Grand Prix when I bought a new phone

Post by jross120@outlook.com » Tue Nov 06, 2018 2:40 am

I purchased Grand Prix a few years ago. When I recently upgraded phone from Galaxy s7 to s9plus, the version that transferred to the new phone is petrolhead and worked only for three laps per session. From what I have read, this is not registered properly. How can I get this corrected?
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9408
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: Lost Grand Prix when I bought a new phone

Post by Harry » Tue Nov 06, 2018 10:48 pm

I have a answered to your mail already.

- Harry
Image Image Image Image
Post Reply