iOS: Overlay export not enough space

Help on issues you run into with LapTimer; in case you have a question on how to use LapTimer, use the forum "Using LapTimer" instead
GreatUK
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 6
Joined: Tue May 26, 2020 5:47 pm

Re: iOS: Overlay export not enough space

Post by GreatUK »

I've rebooted the phone many, many times.
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9990
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: iOS: Overlay export not enough space

Post by Harry »

You may want to try things like this: https://www.google.de/amp/s/www.busines ... wser%3famp

I do not have information how the memory between what is reported and what can be made available is actually used on your phone. You need to try it out.

I will check if I can get access to the memory that can be made available for v24, but can‘t promise.

Harry
Image Image Image Image
GreatUK
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 6
Joined: Tue May 26, 2020 5:47 pm

Re: iOS: Overlay export not enough space

Post by GreatUK »

Yes, I have rebooted the phone several times to try to resolve this issue.
Post Reply