Synching video to start/stop line

Any discussion on using LapTimer. Please use this forum in case you need guidance on how to use LapTimer or perform a certain operation
Post Reply
Brian Sullivan
10 or more Posts ★
10 or more Posts ★
Posts: 11
Joined: Sun Jan 20, 2019 8:06 pm

Synching video to start/stop line

Post by Brian Sullivan »

What strategies do others use to synch video to the start/stop line to allow overlaying of Harry's info on a video? I seem to stumble finding the right point accurately. Is it just stab, render and see if it looks right or ...?
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 10126
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: Synching video to start/stop line

Post by Harry »

Here is the FAQ for you: viewtopic.php?f=39&t=4940
See items starting 5)
Image Image Image Image
Brian Sullivan
10 or more Posts ★
10 or more Posts ★
Posts: 11
Joined: Sun Jan 20, 2019 8:06 pm

Re: Synching video to start/stop line

Post by Brian Sullivan »

Thanks -- will see if that helps.
Post Reply