Sector & Lap times not showing in Export

Help on issues you run into with LapTimer; in case you have a question on how to use LapTimer, use the forum "Using LapTimer" instead
Post Reply
User avatar
rbpeirce
20 or more Posts ★★★
20 or more Posts ★★★
Posts: 85
Joined: Fri Jul 08, 2016 8:21 pm

Sector & Lap times not showing in Export

Post by rbpeirce »

If I look at the whole session without exporting anything the sector and lap time show. If I export a lap they don't. Also, the countdown thingy greys out and sometimes completely disappears. I am currently running v23.0.7, updated 9/13/19 @ 13:41. The last export from a 9/11 session worked fine. It used V23.0 and was created on 9/12 @ 10:54.

I reverted and re-exported the 9/11 lap with v23.0.7. The video says v23.0 but it doesn't show sector or lap ties either, so I'm thinking something got broke in updating from v23.0 to v23.0.7.
2012 Porsche Cayman R
2016 Audi A7
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9990
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: Sector & Lap times not showing in Export

Post by Harry »

Yes, the overlay routines has to be rewritten to work around the laggy real time display of overlays (Play). Well possible something got screwed up for the Export overlay function too. I will check and come back.

Harry
Image Image Image Image
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9990
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: Sector & Lap times not showing in Export

Post by Harry »

I plan to have that fixed for v23.0.8. This item has been added to Known Problems (viewtopic.php?f=39&t=1693).

- Harry
Image Image Image Image
User avatar
rbpeirce
20 or more Posts ★★★
20 or more Posts ★★★
Posts: 85
Joined: Fri Jul 08, 2016 8:21 pm

Re: Sector & Lap times not showing in Export

Post by rbpeirce »

Great. I'll wait for it before trying to post another video. Playing the whole thing is too long for what I am doing.
2012 Porsche Cayman R
2016 Audi A7
Post Reply