No Telemetry Data in Overlay

Help on issues you run into with LapTimer; in case you have a question on how to use LapTimer, use the forum "Using LapTimer" instead
Post Reply
TobyinNJ
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 1
Joined: Fri Sep 13, 2019 4:54 pm

No Telemetry Data in Overlay

Post by TobyinNJ » Fri Sep 13, 2019 5:11 pm

I’m using Harrys lap timer V23.0.6 on Iphone. I captured video with a Hero 7, copied it to the iphone and have the video and lap times uploaded and working nicely when I view them in the app. I see the video, lap times, g-force, corner, speed etc. However when I try to export a single lap using the Overlay feature, I get a single lap video appearing in my Iphone photo album, but none of the telemetry information. I have all the car details entered in Administration section and when I run the Overlay, it doesn’t give any errors. Any help greatly appreciated.
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9583
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: No Telemetry Data in Overlay

Post by Harry » Wed Sep 18, 2019 3:23 pm

Please see viewtopic.php?f=39&t=1693 for this known issue.

- Harry
Image Image Image Image
freaknbigpanda
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 9
Joined: Fri Oct 23, 2015 9:06 pm

Re: No Telemetry Data in Overlay

Post by freaknbigpanda » Fri Nov 08, 2019 3:31 am

Has there been any progress on this? I see in the other topic that you were hopeful that iOS 13 would help. Did it end up helping?

I tried doing a factory reset of the camera because it was mentioned as a workaround but that didn’t seem to change anything. Overlays still don’t work.
freaknbigpanda
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 9
Joined: Fri Oct 23, 2015 9:06 pm

Re: No Telemetry Data in Overlay

Post by freaknbigpanda » Fri Nov 08, 2019 3:33 am

As an aside you should remove the hero 7 from the camera compatibility list until this issue is resolved because it is a very common use case. Most people will want to overlay data.
User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9583
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Contact:

Re: No Telemetry Data in Overlay

Post by Harry » Fri Nov 08, 2019 9:18 am

Do you have iOS13.2.2 installed? I do not have a HERO7 available for testing, so positive / negative confirmation by a user is appreciated.

Harry
Image Image Image Image
Post Reply