Budget GoPro Hero+ WiFi

Discussion related to external cam aka action cams and lenses
gzoomek
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 5
Joined: Tue Jun 10, 2014 12:37 pm

Budget GoPro Hero+ WiFi

Postby gzoomek » Mon Oct 26, 2015 7:52 am

Dear Sir,
I'm using the budget GoPro Hero without WiFi/Bluetooth and I'm considering upgrade to the latest budget GoPro Hero+ Wifi, but I can't find if it's fully supported, eg. will HLT split video files recorded on GoPro?
Regards,
Marek


User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9015
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Has thanked: 99 times
Been thanked: 378 times
Contact:

Re: Budget GoPro Hero+ WiFi

Postby Harry » Mon Oct 26, 2015 5:17 pm

gzoomek wrote:Dear Sir,
I'm using the budget GoPro Hero without WiFi/Bluetooth and I'm considering upgrade to the latest budget GoPro Hero+ Wifi, but I can't find if it's fully supported, eg. will HLT split video files recorded on GoPro?
Regards,
Marek


The 3rd party interface used for remote control GoPros is limited to HERO3/3+/4 cams (premium line). Others may work but will likely not.

However, you can use any action cam as long as you record video manually and add / sync it later manually too. The process is documented in Video Documentation available from www.gps-laptimer.de/documentation

- Harry


Image Image Image Image
gzoomek
Fewer than 10 Posts
Fewer than 10 Posts
Posts: 5
Joined: Tue Jun 10, 2014 12:37 pm

Re: Budget GoPro Hero+ WiFi

Postby gzoomek » Tue Oct 27, 2015 7:21 am

That's what I'm doing now, but I'd like to make it easier and more precise. I was hoping users who have tried it would write whether it works or not :)


Jonsen
10 or more Posts ★
10 or more Posts ★
Posts: 15
Joined: Sun Jul 28, 2013 8:49 pm
Has thanked: 1 time

Re: Budget GoPro Hero+ WiFi

Postby Jonsen » Fri Dec 30, 2016 9:19 am

I'm a bit late to this thread but I've just got a GoPro Hero+ WiFi (with the LCD screen)

Automatic stop / start recording works great.

Video transfer to iPhone has to be done manually, the laptimer app cannot find the camera when it tries.

If you do a test video then overlay with gopro video in the corner there is a very slight delay in the video vs onboard cam, approx. 0.3 seconds. Not sure if this is normal behaviour or not.

Harry please can you advise the differences when you change from Gopro Hero 3 to Gopro Hero 4 in the app. It doesn't seem to make any difference on mine but I'm not sure if I should choose one over the other for my camera.


User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 9015
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Has thanked: 99 times
Been thanked: 378 times
Contact:

Re: Budget GoPro Hero+ WiFi

Postby Harry » Fri Dec 30, 2016 11:24 am

Jonsen wrote:I'm a bit late to this thread but I've just got a GoPro Hero+ WiFi (with the LCD screen)

Automatic stop / start recording works great.

Video transfer to iPhone has to be done manually, the laptimer app cannot find the camera when it tries.

If you do a test video then overlay with gopro video in the corner there is a very slight delay in the video vs onboard cam, approx. 0.3 seconds. Not sure if this is normal behaviour or not.

Harry please can you advise the differences when you change from Gopro Hero 3 to Gopro Hero 4 in the app. It doesn't seem to make any difference on mine but I'm not sure if I should choose one over the other for my camera.


Please check this post: viewtopic.php?f=6&t=3112&p=21189#p21189


Image Image Image Image

Return to “Cams”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest