Automatic adapter problems

Discussion related to external OBD sensors
User avatar
carramrod
20 or more Posts ★★★
20 or more Posts ★★★
Posts: 55
Joined: Fri Nov 16, 2012 7:36 pm
Location: Austin, TX
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Re: Automatic adapter problems

Postby carramrod » Thu Jul 30, 2015 4:10 pm

Is there a way to break the Automatic authorization and re-authorize? Maybe that would help, since I'm having good luck with .108 right now (getting 11-13Hz update rate).


User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 8794
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Has thanked: 97 times
Been thanked: 362 times
Contact:

Re: Automatic adapter problems

Postby Harry » Thu Jul 30, 2015 4:17 pm

Not sure I understand... Any number of apps can authorise with the Automatic adapter. As Buddy and LapTimer use separate IDs now, there should be no interdependency any more.

- Harry


Image Image Image Image
User avatar
carramrod
20 or more Posts ★★★
20 or more Posts ★★★
Posts: 55
Joined: Fri Nov 16, 2012 7:36 pm
Location: Austin, TX
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Re: Automatic adapter problems

Postby carramrod » Thu Jul 30, 2015 7:15 pm

Harry wrote:Not sure I understand... Any number of apps can authorise with the Automatic adapter. As Buddy and LapTimer use separate IDs now, there should be no interdependency any more.

- Harry


De-authorize the app and then re-authorize the app.


User avatar
Harry
Site Admin
Site Admin
Posts: 8794
Joined: Sun Sep 12, 2010 10:32 am
Location: Siegum, Germany
Has thanked: 97 times
Been thanked: 362 times
Contact:

Re: Automatic adapter problems

Postby Harry » Sat Aug 01, 2015 8:14 am

Please check viewtopic.php?f=20&t=3143&p=16168#p16168 which is probably on the same issue.

- Harry


Image Image Image Image

Return to “OBD”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests