Search found 129 matches

by PitrsRS
Tue Jul 08, 2014 8:44 am
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD didn´t work after last update (Android)
Replies: 8
Views: 2191

Re: OBD didn´t work after last update (Android)

So, i have been in car. OBD ELM327 works ;) , but it seems a little bit slower then before. Refresh rate shows 3Hz (i dont know how much is before), but RPM not rise and fall "smoothly", but jumping erratically. In previous versions this is much better. As allways I compare it with Torque ...
by PitrsRS
Mon Jul 07, 2014 9:41 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD didn´t work after last update (Android)
Replies: 8
Views: 2191

Re: OBD didn´t work after last update (Android)

You are great ;-) I just downloaded new version, tomorrow i will test it in car.
by PitrsRS
Mon Jul 07, 2014 3:33 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD didn´t work after last update (Android)
Replies: 8
Views: 2191

Re: OBD didn´t work after last update (Android)

I just sended log to your mail, I hope it will help.

I have tried app Torque, and it´s work with dongle fine, so problem is in LapTimer :/
by PitrsRS
Mon Jul 07, 2014 6:25 am
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD didn´t work after last update (Android)
Replies: 8
Views: 2191

OBD didn´t work after last update (Android)

Hi, I have little problem. After last update, BT OBD (i´m using ELM327) stopped working. BT GPS works fine. I tryed unpair OBD from device and pair it again, remove from app and set it up again in sensor list but it didnt work. App shows me in sensor list OBD statuses over and over... Not Available ...
by PitrsRS
Sun Jun 29, 2014 12:18 am
Forum: Feature Requests
Topic: How to disable internal GPS?
Replies: 1
Views: 978

How to disable internal GPS?

Hi, i have a little problem. If I have disabled internal GPS (in system settings is OFF), and try to use BT GPS, app will still try internal not external and for BT is status Not Available, but is allready connected. Is there any option in app to "hard" disable internal GPS and use only ex...
by PitrsRS
Thu Jun 26, 2014 8:29 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: Post Overlay Video Quality
Replies: 17
Views: 4652

Re: Post Overlay Video Quality

yes I tried it, I changed quality of overlay (video is in HD resolution), but it behaves the same way :/
by PitrsRS
Thu Jun 26, 2014 8:22 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: Post Overlay Video Quality
Replies: 17
Views: 4652

Re: Post Overlay Video Quality

I´ve tried it 3 times on same video, but with diferent Overlay settings, result is same. It´s a minority problem for me, because in PC is everything ok, but it´s scare me when I saw it for first time.
by PitrsRS
Thu Jun 26, 2014 7:59 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: Post Overlay Video Quality
Replies: 17
Views: 4652

Re: Post Overlay Video Quality

Hi, i dont want to start new topic, so i will ask here. Yesterday I tried for the first time On-board with Overlay. Recording is OK, clear picture, data saved. If I play recorded video without overlay in phone its everything ok, but if I apply overlay and then play video in phone, then picture has h...
by PitrsRS
Wed Jun 25, 2014 1:53 pm
Forum: Support LapTimer Development
Topic: Localize LapTimer
Replies: 14
Views: 9915

Re: Localize LapTimer

Hi, can I help you with Czech translate? :)