Search found 189 matches

by llan981
Wed Oct 11, 2017 12:57 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Linking PIP videos
Replies: 8
Views: 666

Re: Linking PIP videos

It does not get that far where it allows me to link Here's what happens: 1) Actually, my main video is displayed as it is laptimer captured. 2) I depress the picture in picture and I immediately get, "Error, cannot find video, it has probably moved to another place or deleted." 3) I close the error ...
by llan981
Wed Oct 11, 2017 12:31 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Linking PIP videos
Replies: 8
Views: 666

Linking PIP videos

My master is from IPhone facing me and the Picture in Picture is the gopro. I done this 1000's times before. I click offline icon on a specific lap and then I would link the video. Now I get :Error, cannot find video, it has probably moved to another place or deleted. Offline videos need to be trans...
by llan981
Sat Sep 23, 2017 2:09 am
Forum: Using LapTimer
Topic: IOS 11.0 Compatibility with HLT 21.0.11
Replies: 1
Views: 316

IOS 11.0 Compatibility with HLT 21.0.11

Before I upgrade to IOS 11.0 and ruin a track event, are there any compatibility issues being reported yet?
by llan981
Sat Sep 16, 2017 1:20 pm
Forum: Using LapTimer
Topic: BHP showing in Overlay
Replies: 2
Views: 372

BHP showing in Overlay

As built, my 2013 Boxster S (981) has horsepower specification of 315hp at 6700RM. Recently I did an ECU tune from Softronic which reportedly increased HP to 360. I did not do a before or after dyno but at a recent track event using HLT and GOPOINT BT1 it was showing HP past 350+ HP without other en...
by llan981
Mon Jul 31, 2017 2:19 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: GoPoint BT1 & Overlay outcome
Replies: 1
Views: 345

GoPoint BT1 & Overlay outcome

I was doing a few overlays this weekend with IPhone 7 v 10.3.3, GPv21.0.7 and GoPoint BT1. The overlay had no data showing for fuel and temp and the HP was erratic from any RPM range. RPM was accurate. I had an ECU tune but and tested for any faults and all good and clear.

Thoughts?
by llan981
Mon Jul 31, 2017 2:09 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: XGPS160 issues
Replies: 59
Views: 12725

Re: XGPS160 issues

Just confirming, used 2.4.8 for last 3 days at track and all functioned as expected.
by llan981
Sun Jul 23, 2017 11:23 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: XGPS160 issues
Replies: 59
Views: 12725

Re: XGPS160 issues

Downgrading just did not seem to work for me errors with COM ports and other anomoloes. I just upgraded tonight to 2.4.8 on my XGPS160 and hope for the best at Watkins Glen this weekend.
by llan981
Sun Jul 23, 2017 11:21 pm
Forum: Feature Requests
Topic: MultiCam in V20.2.4
Replies: 5
Views: 1062

Re: MultiCam in V20.2.4

Just checking in when the multicam will be updated. Having a few upcoming events and would like to know if an update is coming out shortly. Thanks
by llan981
Wed Jul 12, 2017 1:01 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: XGPS160 issues
Replies: 59
Views: 12725

Re: XGPS160 issues

I've read through the threads. I am just frustrated my XGPS160 is not working since upgrade to newer version. For avoidance of doubt, which versions work (downgrade or beta)?
by llan981
Wed Jul 12, 2017 12:47 am
Forum: Feature Requests
Topic: MultiCam in V20.2.4
Replies: 5
Views: 1062

Re: MultiCam v21?

When will a new release of Multicam be released to support all the features of HLT Grand Priox Edition v21.0.6?