Search found 15 matches

by Jonsen
Mon Jul 29, 2013 7:02 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD no longer working after update
Replies: 11
Views: 2456

Re: OBD no longer working after update

Very strange, it is working fine again tonight on both cars.

Oh well, ordered myself a backup OBD unit anyway. Thanks Harry!
by Jonsen
Mon Jul 29, 2013 12:11 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD no longer working after update
Replies: 11
Views: 2456

Re: OBD no longer working after update

Thanks Harry I'll try tonight in another car. Worked fine before in both cars could be a hardware fault. Ill keep you updated.
by Jonsen
Sun Jul 28, 2013 10:46 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD no longer working after update
Replies: 11
Views: 2456

Re: OBD no longer working after update

Had a look and it was previously V17 and the update will be just a slightly newer verision as it has always been "Petrolhead"

Many thanks!
by Jonsen
Sun Jul 28, 2013 9:32 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD no longer working after update
Replies: 11
Views: 2456

Re: OBD no longer working after update

Sorry but I can't quite remember I'm afraid. It was the latest version and it came up on app store saying update available a few days / possibly a week or so ago. After update it stopped working. The OBD sensor used to show loads of information when you click it to show the PID's, now it only shows ...
by Jonsen
Sun Jul 28, 2013 8:52 pm
Forum: Engine Sensors
Topic: OBD no longer working after update
Replies: 11
Views: 2456

OBD no longer working after update

Hi, Having problems with OBD after the latest update. It will connect fine but doesn't show any RPM information. Please see debugging log attached, I can't email as spamhaus is saying the email is junk and returning it to me. OBD Dongle is a ELM327 from eBay. Car is a 2004 Ford Mondeo ST220. Thanks,...