Search found 8 matches

by RonnieB
Sat Nov 07, 2020 10:25 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Corrupted Database - Lost all data from track event
Replies: 2
Views: 254

Re: Corrupted Database - Lost all data from track event

Many Thanks Harry, that appears to have worked. :D
by RonnieB
Sat Nov 07, 2020 3:53 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Corrupted Database - Lost all data from track event
Replies: 2
Views: 254

Corrupted Database - Lost all data from track event

Hello, I attended the last track event of the season the past two days. Went to review lap data the day after getting home and received a corrupted database error as soon as I opened up HLT. It proceeded to wipe the database and from what I can tell, I've lost all data from the past two days. I have...
by RonnieB
Sat Sep 19, 2020 3:55 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160
Replies: 10
Views: 978

Re: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160

Ok, so I did some testing at various at rates and I’m still getting quite a bit of “stepped” data. Once I disconnect the XGPS160, the OBD readings smooth out. I’m pretty bummed about this because I made sure to use the recommended Bluetooth sensors, and I’m experiencing these issues. You mentioned t...
by RonnieB
Tue Sep 15, 2020 3:11 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160
Replies: 10
Views: 978

Re: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160

Ok, so I went ahead and changed the storage rate to 5 Hz in Expert Settings. Is there a way to simulate LapTimer without being on track? I’d like to test this out before my next actual track day.

Thanks again.
by RonnieB
Mon Sep 14, 2020 9:03 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160
Replies: 10
Views: 978

Re: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160

Thanks for the reply Harry. So my update rates for the XGPS160 is 10 Hz and for the OBDLink MX+ around 4-8 Hz (it fluctuates). Looking at the engine data in real-time, the reading seem to be very smooth with no choppy/erratic measurements. So it appears this issue is during LapTimer mode only?
by RonnieB
Wed Sep 09, 2020 5:14 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160
Replies: 10
Views: 978

Erratic OBD data readings after connecting Dual XGPS160

Hello all, wondering if any of you have experienced an issue of erratic / choppy OBD data readings after connecting an external GPS sensor (in my case a Dual XGPS160). My OBD device is an OBDLink MX+, which works flawlessly when the external GPS sensor is not connected. Here is a link to the video f...
by RonnieB
Mon Apr 30, 2018 2:40 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Code 15 Audio encoding in master not supported
Replies: 4
Views: 985

Re: Code 15 Audio encoding in master not supported

Forgot to mention, I tried the switched to Force Software Encoding and it has not resolved the error. I have a Samsung Galaxy S7 running Android 7.0, which should be a fairly common setup. Any other ideas? Really hoping I can resolve this issue because otherwise I'm not going to be able to use HLT. ...
by RonnieB
Mon Apr 23, 2018 8:33 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Code 15 Audio encoding in master not supported
Replies: 4
Views: 985

Re: Code 15 Audio encoding in master not supported

Sorry to bump an old thread, but I'm experiencing the same error with my Samsung S7. I've used Handbrake to convert the .mp4 video's audio to AAC (AAC avcodec), then copying it over to the my phone again. Still no success. Any other suggestions on how to resolve this issue? I'm simply trying to over...