Search found 7 matches

by mjdavis
Fri Oct 12, 2018 2:06 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: Audio Gone After Adding Overlay
Replies: 1
Views: 178

Audio Gone After Adding Overlay

I've experienced a strange issue recently with HLT. I recorded a GoPro Hero 5 Black video of a session, with an external microphone. I uploaded the video from my iPhone Photo album directly to YouTube and everything is fine (see below): https://www.youtube.com/watch?v=yImeZHxINC8 Subsequently, I add...
by mjdavis
Thu Nov 16, 2017 5:03 am
Forum: Trouble Shooting
Topic: App won't open in ios10.3.1
Replies: 8
Views: 904

Re: App won't open in ios10.3.1

Harry - I offloaded all the data to my PC, deleted the app, and then reinstalled. The app now opens. Great! Can you tell me the procedure for repopulating the data in the app?
by mjdavis
Mon Nov 13, 2017 4:59 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: App won't open in ios10.3.1
Replies: 8
Views: 904

Re: App won't open in ios10.3.1

Also, phone is showing 6.7gb of docs/data for the LapTimer app.
by mjdavis
Mon Nov 13, 2017 4:58 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: App won't open in ios10.3.1
Replies: 8
Views: 904

Re: App won't open in ios10.3.1

It’s an iPhone 5S. Running LapTimer 21.1.0. iOS version 11.1.1.
by mjdavis
Mon Nov 13, 2017 2:49 pm
Forum: Trouble Shooting
Topic: App won't open in ios10.3.1
Replies: 8
Views: 904

Re: App won't open in ios10.3.1

I am running iOS 11.1.1, and am having be same issue. I recorded videos at summit point during the weekend, and the app worked fine. This morning, when I tried to open the app to view the videos, I experienced the same symptoms as are listed above. I have restarted the phone several times, offloaded...
by mjdavis
Thu May 26, 2016 2:00 am
Forum: Using LapTimer
Topic: Overexposed Video
Replies: 2
Views: 444

Re: Overexposed Video

Thanks Harry. I assume the "lock exposure" is what I'm looking for?
by mjdavis
Wed May 25, 2016 8:11 pm
Forum: Using LapTimer
Topic: Overexposed Video
Replies: 2
Views: 444

Overexposed Video

Hi there. I've been using HLT for a few years and I keep running into the same problem. The setup is as follows: using the iPhone internal camera, mounted behind the driver. The issue is that the resulting video of the inside of the car and of the driver looks good, but the view out the windshield i...